Het bedrijf

Over Voegbedrijf Hebels

Voegbedrijf Hebels is gevestigd in Nieuw-Buinen.
Rendall Hebels is zijn loopbaan als voeger elf jaar geleden begonnen , waarvoor hij meerdere jaren restauratie voegwerkzaamheden heeft uitgevoerd aan diverse panden in de noordelijke provincies. In 2013 is hij Voegbedrijf Hebels begonnen en heeft hij al menig gevel van zowel particulier als bedrijf in nieuwstaat terug gebracht. U vindt bij ons dus zeker een ruime ervaring op het gebied van metsel- en voegwerk. Door deze ervaring kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit en service.

Voegbedrijf Hebels verzorgen voor zowel particulieren als de zakelijke markt onderhoudt aan panden en gevels. Zakelijke opdrachtgevers zijn onder andere: aannemers, woningbouwverenigingen, makelaars, Verenigingen van eigenaars en vastgoedbeheerders.

In de afgelopen jaren is ervaren dat opdrachtgevers het prettig vinden om alles wat bij een gehele gevelrenovatie komt kijken, oa schilderwerk, stucadoors werk, loodzetter bij een partij neer te kunnen leggen. Doordat er met vaste onderaannemers gewerkt wordt, die aan hoge kwaliteit eisen voldoen, is een hoogwaardig kwalitatief eindproduct gewaarborgd.

Bent u benieuwd wat Voegbedrijf Hebels voor u kan betekenen, neemt u dan contact op voor informatie of het maken van een afspraak.

Reacties gesloten